|
epilepsija.org Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
lenirobic
Pridružen/-a: Ned Feb 2010 10:15 Prispevkov: 1 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Ned Feb 28, 2010 12:53 pm Naslov sporočila: BOLEČINE V OČEH OB JEMANJU KARBOXA |
|
|
| Moja 4. letna hči že eno leto uporablja tablete Karbox 300 mg, polovičko zjutraj in polovičko zvečer. Pred letom dni so ji postavili diagnozo epilepsija?, imela je zastrmitve ki so se pojavljale preko celega dneva. Zdaj se je stanje 100% popravilo, pojavile pa so se druge težave z vidom. Tarna da jo občasno bolijo oz. skelijo očke. Zanima me ali je imel kdo podobne težave in kako ste jih odpravili? Ste morda zmanjšali dozo? Vesela bi bila vsakega odgovora. Hvala, lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fkarmen
Pridružen/-a: Sre Apr 2009 10:40 Prispevkov: 26
|
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 2:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljena!
Takole bom napisala: tudi moja hči občasno (no, bolj redko)reče, da jo očke pečejo ali bolijo. Vendar pri njej ta bolečina traja kakšno sekundo ali dve. Ko si jih malo pomanca, so že dobro. Sama nisem nikoli pomislila, da bi lahko bilo to povezano z jemanjem zdravil proti epilepsiji. Mogoče bi morala? V tem trenutku sem se potolažila s tem, da je ta njena težava res redka in da v bistvu tudi takoj izgine.
lenirobic, ali tudi pri tvoji hčeri bolečina izgine takoj ali jo oči bolijo oz. skelijo dalj časa? Ali si se o tem že posvetovala s hčerimim nevrologom?
Lp
Karmen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|