epilepsija.org Seznam forumov epilepsija.org
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije

Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

PRAVICE, OLAJŠAVE IN POPUSTI ZA LJUDI S POSEBNIMI POTREBAMI
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    epilepsija.org Seznam forumov -> Za ljudi z Epilepsijo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
EPI-STIL

Pridružen/-a: Sre Mar 2009 12:18
Kraj: SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 03, 2010 2:44 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglej še na tem forumu, morda najdeš odgovor

http://med.over.net/forum5/read.php?126,2554007

L.P.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
neja

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 9:26
Kraj: Brežice

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 15, 2010 9:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta odločba odpira pravice, ki sem jih na začetku že naštela. Odgovor, da to odločbo dostavi delodajalcu.

Lep pozdrav Neja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fkarmen

Pridružen/-a: Sre Apr 2009 10:40

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 11, 2010 8:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Jaz imam spet en problem. Kakšne izkušnje imate glede priznane olajšave za plačilo vrtca. Jaz sem namreč vložila vlogo za znižano plačilo vrtca lani novembra, decembra pa prejela odločbo CSD za dodatek. Kopijo odločbe sem naknadno posredovala občini in danes prejela odločbo o višini plačila vrtca. V izreku odločbe navajajo v kateri razred so me uvrstili, v obrazložitvi pa navajajo, da sem po dohodku uvrščena še en razred višje. Nikjer ni opredeljeno, zakaj je potem v izreku en razred nižje. Edina možna razlaga je, da so upoštevali odločbo CSD o dodatku za nego, sam ziher pa nisem. Torej vprašanje za vas, starše, je, če vam tudi priznajo pri plačilu vrtca še en razred manj zaradi odločbe CSD o dodatku. Hvala za vsak odgovor!

Snežni pozdrav iz Celja

Karmen
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    epilepsija.org Seznam forumov -> Za ljudi z Epilepsijo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu