|
epilepsija.org Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
EPI-STIL
Pridružen/-a: Sre Mar 2009 12:18 Prispevkov: 22 Kraj: SLOVENIJA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
neja
Pridružen/-a: Čet Nov 2005 9:26 Prispevkov: 32 Kraj: Brežice
|
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Ta odločba odpira pravice, ki sem jih na začetku že naštela. Odgovor, da to odločbo dostavi delodajalcu.
Lep pozdrav Neja |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fkarmen
Pridružen/-a: Sre Apr 2009 10:40 Prispevkov: 26
|
Objavljeno: Čet Feb 11, 2010 8:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Jaz imam spet en problem. Kakšne izkušnje imate glede priznane olajšave za plačilo vrtca. Jaz sem namreč vložila vlogo za znižano plačilo vrtca lani novembra, decembra pa prejela odločbo CSD za dodatek. Kopijo odločbe sem naknadno posredovala občini in danes prejela odločbo o višini plačila vrtca. V izreku odločbe navajajo v kateri razred so me uvrstili, v obrazložitvi pa navajajo, da sem po dohodku uvrščena še en razred višje. Nikjer ni opredeljeno, zakaj je potem v izreku en razred nižje. Edina možna razlaga je, da so upoštevali odločbo CSD o dodatku za nego, sam ziher pa nisem. Torej vprašanje za vas, starše, je, če vam tudi priznajo pri plačilu vrtca še en razred manj zaradi odločbe CSD o dodatku. Hvala za vsak odgovor!
Snežni pozdrav iz Celja
Karmen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|