Enkratni napad

Za klepet in svetovanje na splošno

Enkratni napad

OdgovorNapisal/-a Matej1990 » 04 okt 2013, 10:48

Zdravo!

Doživel sem enkratni ep. napad. Nisem epileptik, zgodil se mi je zgolj zaradi enih substanc, ki je še sledila dehidracija in ne spanje po 2 dni. Doživel sem vročinski udar in ep. napad.

Dogajajo se mi trzanja glave, na trenutke ampak ni nekaj vidno vendar zame moteče. Ali so to posledice epileptičnega napada? In obstajajo zdravila za to, ker napad sem imel samo enkrat? Zdravniku nisem šel, ker nočem, da so te stvari v kartoteki sej veste služba itd...

Lp in hvala!
Matej1990
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 03 okt 2013, 23:36

Re: Enkratni napad

OdgovorNapisal/-a Robberto » 15 jun 2014, 10:58

Obstajajo še veliko 'alternative', preden se človek odloči za obisk k zdravniku. Stvari ker be te sploh predlagal glede na to, da si imel le enkrat napad. To so stvari ki bi v vašem primeru [verjamem] veliko pomagal (neprijetne občutke v glavi; neprijetne občutke na splošno). Eden od teh je dieta; Najprej bi probal z dodatkimi kot so omega-3 olje oz. ribje olje, ki je možno dobiti v lekarni ali podobna trgovina kot je DM. Obstaja tudi ketogenska dieta, ki je zelo uspešno pri kontroli epilepsija v mladoletniki. Malo raziskuj, kako deluje ta dieta. Ketogenska dieta je drugače dieta z zelo stroga rutina ... itd., amapk jaz sem samo uvedel nekaj značilnosti te; ojačil maščobe; mlečne maščobe, ...; in zmanjšal ogljikovi hiarati, ... in tudi to veliko pomaga. Nekaj ker bi tudi zelo predlagal, ne dovoliti, da se ti kaj takega ponavlja kot je bilo takrat ko si doživel napada. Stvari kot so dehidracija (tudi malo ne), dalj časa brez hrane (vitamine, beljekovine, magneziji, ...), dalj čes brez spanje, ... .

P.S. Sorry za morebitne slovnične ipd. ... , prihajam iz tujine.
Robberto
 
Prispevkov: 20
Pridružen: 18 maj 2014, 20:10
Kraj: Kamnik


Vrni se na Na splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost