Stran 1 od 1

Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 02 jul 2012, 11:00
Napisal/-a Nada
Ali ima kdo od vas sotrpinov za nevrologa dr. Čebularja? Ker ne hodim ravno pogosto k njemu ne vem kdaj dela, da bi se naročila na pregled. Lansko leto so nekaj spreminjali in sedaj dela ambulanta samo polovični delovni čas.Mislim sramota, da so ukinili delovni čas ambulante za polovico, pacientov pa je čedalje več.

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 02 jul 2012, 13:56
Napisal/-a EPI-STIL
Glede na to da so počitnice, najboljša varjanta je da pošljete napotnico na nevro UKC in zaprosite za datum pri izbranem nevrologu.
L.P.

?P.S. Preverjen način

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 02 jul 2012, 22:48
Napisal/-a Nada
Ja ampak jaz bi se rada samo prenaročila ker datum za pregled sicer že imam ampak takrat ne morem.Zato me zanima na kateri dan v tednu naj ga pokličem in od katere do katere ure sedaj delajo.

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 03 jul 2012, 06:43
Napisal/-a ebi
Ali si že slisala za službo za naročanje?

Ebi :lol:

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 05 jul 2012, 12:00
Napisal/-a Nada
A veste, da me pri dr. Čebularju sploh ne morejo prenaročiti in da ima vse zasedeno za leto in pol naprej.Tako mi je rekla sestra s katero sem govorila po telefonu in mi je svetovala, da zdravnika pokličem osebno in se zmenim z njim. Sem kar malo razočarana ampak upam, da se bova z dr. Čebularjem lahko zmenila.
Ali še kdo hodi k dr. Čebularju in na koliko časa imate kontrole?

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 26 jul 2012, 12:04
Napisal/-a mresnik7
ja jaz marjana sem ga imela pa sem zelo razočarana nad dr. čebularjem tako da imam sedaj dr. bogdan lorber on je super zdravnik če njega nebi imela še danes nebi bila operirana glavo zaradi epilepsije tko da 24.2.2012 sem imela operacijo in to uspešno v erlangnu v Nemčiji vsa zahvala njemu.

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 28 jul 2012, 23:46
Napisal/-a Nely
Zanimivo?! Vsi operirani so pacienti dr. Lorberja ..... so vsi drugi zdravniki "nesposobni" ali pa je "Nekaj gnilega je v deželi tej".

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 30 jul 2012, 19:08
Napisal/-a mresnik7
očitno da so nesposobni mene če nebi vzel bogdan lorber leta 2011 15 marca pod :( kame ro v ljubljani kjer je pokazalo na 2 enakih mestih še danes nebi bila v nemčiji dr: čebular je prišel pogledat me samo za 30 sekund in to je bilo vse pa reku je a zdej ste pa končno na vrsti ko sem imela :( nadzor glave so mi dr. kolenc in dr. lorber rekla če imam že kakšne izvide od magnetne resonance rekla sem da ja. tako da je mož še nadoknadno prinesel v bolnico slike magnetne resonance da jih je doktor kolenc in lorber vidla nemorte verjet kaj je dr. kolenc in lorber rekla, če sem bila pri dr. čebularju poskusni zajček saj mi je že leta 2002 pokazal na možganih točko kje imam za operrirati in reku je da so to že leta 2002 jemali in da so to nenormalni izvidi ne pa normalni. od takrat dalje sem pacientka dr. bogdan lorberja in nič več od dr: čebularja zdaj ko me je že po tistem tudi dr. čebular vidu me tudi ne pozdravi več. to je moja zgodba in izkušnja z dr. čebularjem, tako če mate šanso bolj da ga zamenjate men sploh ni znal terapije tablet naštimat da ne bi imela toliko napadov to je to iz moje strani preverite pa še tudi sami in se prepričite da govorim resnico. lep pozdrav vse ki imate to bolezen pa ne se vdat ampak imejte jajca in se borite naprej tako kot sem se jaz marjana z epilepsijo ki sem jo imela 38 let sedaj pa že 4 mesece in pol brez napadov sedaj vem kaj je življenje prej sploh nisem vedla kaj je to ker vsakič ko sem dobila napad sem točno vedla da bo in to za 20-25 sekund in to je bilo to nisem pa nikoli skup padla ali kaj drugega. lep dan vsem :P

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 30 jul 2012, 20:13
Napisal/-a ebi
Pozdravljeni,

od samega začetka sem pacient dr. Lorber-ja (cca. 6 let), prej živel na primorskem in bil pacient nevrologa cca. 30 let, ki je danes upokojen in je 100 let za kačami in leseno žlico. Samo z tabletami me je filal. Bil sem operiran novembra lani, zaenkrat b.p.
Rekel bom samo še to, da bi mi in vsi, ki za nami pridejo in zbolijo za epilepsijo morali imeti več takih epileptologov kot je dr. Bogdan Lorber.

Lep pozdrav,
:D Ebi

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 31 jul 2012, 08:32
Napisal/-a ljubljancan
Vprašanje (bolj iz firbca) za tiste, ki ste imeli operacijo: kakšne so posledice? Se pravi brez napadov? Kaj pa tako intelektualno/miselno/spomin - se kaj pozna ali je "normalno"?

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 31 jul 2012, 09:59
Napisal/-a ebi
Pozdravljen!

Po operaciji nisem/o opazili sprememb. Spomin mi je že prej "pešal", morda sedaj po operaciji malo bolj, ostalo je bp.

Ebi :D

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 31 jul 2012, 22:07
Napisal/-a mresnik7
jaz Marjana res me je malo spomin zapustil ampak sedaj se mi je že normaliziral in je vse ok prej sem pa pozabljala ugašati luči ponoči. Pa marsikaj sem tudi pozabla sedaj je pa vse normalno tako da se nimate kaj bati tisti ki dobite priložnost za operacijo se lahko odločite men ni žal vem da se glava odpira ampak sedaj je mir tako da sem dala lase vse stran ne samo eno stran. Mogla sem imeti 2 meseca lasuljo ampak kaj je to ko pa napadov ni neč to je neprecenljivo, potrpiš in to je to.
Lep pozdrav :D

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 01 avg 2012, 08:43
Napisal/-a ebi
Pozdravljeni,

kar se operacije tiče in vsega povezanega z tem, je zelo dobro, da se vsak pred odhodom dobro pozanima kaj bo potreboval pri odhodu in prihodu. Od samega administrativnega dela do prevoza nazaj, bivanja v bolnišnivi....itd. Nekaj v zvezi s tem sem tukaj že napisal. Sama operacija je kot vsaka druga, dobro pa se je vsaj malo psihično pripraviti, predvsem pa umeti VSAJ enega od svojcev s seboj.
Mresnik ima prav, vsak, ki se bo odločil za operacijo mu ne bo žal, meni ni.
Vsem želim veliko dobrega.

Ebi:)

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 01 avg 2012, 21:29
Napisal/-a Nada
Jaz sem bila namreč že drugič operirana, ker sem imela anevrizmo prvič pri 5 letih drugič pa leta 1998. Torej ta zadeva se rada ponavlja zato pa vsaka tri leta naredim MR da se preveri stanje. Da povem še dalje od prve operacije, ki je bila urgentna je minilo že več kot 30 let in od takrat imam epi. napade, kot posledico operacije. Namreč takrat se je možganska kirurgija šele začela pri nas dobro razvijati in smo bili vsi zelo veseli da sem sploh preživela.Napade sem tako vzela v zakup za življenje, ki pa je za moje pojme zelo kvalitetno. Končala sem srednjo šolo in se zaposlila v podjetju kjer so me sprejeli tako kot sem. Delam po štiri ure in sem poročena. Zaradi zdravil pa sem se odpovedala materinstvu. To je bila ena mojih najhujših odločitev. Ampak ker nikoli ne veš kako bi se stvari razvijale sem temu rekla ne. Dandanes se od otrok zahteva preveč popolnosti in že najmanjša drugačnost bi bilo preveliko breme za otroka. Pa tudi jaz sem imela že kar par drugih nevrologov, ki pa mi niso ravno pomagali nalboljši je še dr. Čebular. Zato zaenkrat ne mislim menjati nevrologa.

Re: Delovni čas ambulante dr. Čebular

OdgovorObjavljeno: 02 avg 2012, 11:06
Napisal/-a mresnik7
Jaz Marjana stara 40 let pa imam sina starega 13 let res je bilo rizično amkak rekla sem če bo bo če nebo nebo zaenkrat nima sin nobenih posledic ker sem jemala kar veliko terapijo bi bil sine lahko 20% invalid ko se je rodil so ga takoj čez en mesec priklopili na EEG tako da so rekli da ni nobenih posledic . Imela pa sem vsake 14 dni pregled v porodnišnici in ne pri svoji ginekologinji. za zdaj je zdrav hvala bogu v šoli se tudi dobro uči tako da ni problemov ni glih odličnjak samo težav pa nimamo.
Lep dan še naprej vsem ki prebirate forum epilepsije Marjana :D