20 LET RAZDAJANJA

Za klepet in svetovanje na splošno

20 LET RAZDAJANJA

OdgovorNapisal/-a EPI-STIL » 29 maj 2012, 02:09

Mariborska skupina za samopomoč, je 11. maja praznovala 20 let delovanja. Vsa ta leta je skupino vodila ga. Majda Flisar, sicer manjša po višini a velika po srcu. "Naša Majda", kako jo kličejo člani skupine, vsa ta leta živi in se razdaja za skupino, jo vodi in usmerja njeno delovanje. Za skupino organizira razne delavnice, srečanja, izlete, zabave,... Poskrbi za dobro počutje slehernega člana in gosta. Tudi ob 20. obletnici je pokazala koliko ji pomeni skupina in to, da je članica Društva Liga proti epilepsiji Slovenije. Ničesar ni prepustila naključju. Vse je skrbno načrtovala in pripravljala, od: prikladnih spominkov za "visoke" goste, do preprostih a prečudovitih spominkov za vse udeležence.
Kar je še posebej omembe vredno je to, da so spominke izdelali sami (člani skupine) iz reciklažnih materialov, katerim je z veliko ljubezni bilo dodano dodana vrednost.
In kot pika na "I", nam je priredila še enkraten in prečudovit, nepozaben kulturni program, ter pripeljala živo glasbo za zabavo (ČAGO).
Vse to je bilo pripravljeno z enim velikim srcem, brez velikih finančnih izdatkov.
Na vse je računala a se "kalkulacija " na koncu ni izšla.
Zataili smo MI, povabljeni. Podcenili smo njeno srce; nismo se odzvali v pričakovanem številu. Po uradnem delu proslave, plesišče je brž ko ne samevalo - bilo nas je nekako "strah, sram" poplesati, se veseliti in narediti ta pravo čago (veselico - zabavo).

Zato še enkrat, Majda, tebi vse čestitke za vodenje skupine in enkratno organizacijo 20. obletnice.
Jaz bi ti podelil javno priznanje, a nimam tega pooblastila. Zato ti izrekam še enkrat čestitke in eno veliko hvala.

Dragiša
EPI-STIL
 
Prispevkov: 46
Pridružen: 11 mar 2009, 12:18
Kraj: SLOVENIJA

Vrni se na Na splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron