konferenca o ketogeni dieti

Za starše, ki imajo otroka z Epilepsijo.

konferenca o ketogeni dieti

OdgovorNapisal/-a mavrica » 01 okt 2007, 00:25

Sedemnajstega novembra je v Gatwicku konferenca o ketogeni dieti, ki je razdeljena na profesionalni in starševski del. Konferenco organizira Emma Williams, ki je ustanoviteljica spletne strani [site.matthewsfriends.org]. Ta izredno kvalitetna spletna stran, ki je orientirana izključno na ketogeno dieto, je evropska različica Charlie Abram fundacije (ameriška). Vsekakor pa lahko starši na tej strani najdejo mnogo podatkov tudi o drugih temah, povezanih z epilepsijo pri otrocih. Potrebno pa je seveda znanje angleščine.

Vsem staršem, ki imajo otroka z epilepsijo in je njihov otrok na več zdravilih, pa so kdaj ramišljali o ketogeni dieti kot o možnosti zdravljenja, toplo priporočam udeležbo.
Predavatelji na konferenci bodo vrhunski svetovni strokovnjaki s tega področja, teme pa so na starševskem delu prilagojene staršem in njihovim interesom v zvezi z dieto.
Cena udeležbe je 25 funtov, poleg tega so stroški še letalska karta (povratna karta Adria Airways stane 117 EUR/osebo) ter hotel, ki pride 89 funtov/osebo/noč za enoposteljno sobo.
Več podatkov lahko najdete na spletni strani [site.matthewsfriends.org]
mavrica
 
Prispevkov: 36
Pridružen: 02 maj 2006, 21:51
Kraj: ljubljana

Vrni se na Za starše

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron