Stran 1 od 1

pediatrija v ljubljani

OdgovorObjavljeno: 13 feb 2006, 12:02
Napisal/-a Jery
Prejšnji teden smo bili prvič z našo pikico v Ljubljani. Moram reči, da sem res šokirana kako slaba je pediatrična bilnišnica v Ljubljani. Še dobro, da je bila sprejeta naoddelek le za en dan, saj si res nimaš kaj početi. Nobenega prostora za otroke, nimaš kje jesti, ni kopalnice, ... -res je zadnji čas da se preselijo. če primerjam z Mariborom je Maribor Hollywood za Ljubljano.

Držim pesti za čimprejšo novo pediatrijo.

OdgovorObjavljeno: 13 feb 2006, 21:39
Napisal/-a lameh
........strinjam se. Če samo pomislim, da sem bil še srednješolec, ko so projektirali pediatrijo v LJ. Koliko so samo denarja za to zapravljali - sicer večina "nafehtanega"(denar pa je le denar). Na vsezadnje se bodo spomnili in jo privatizirali ( v dobro otrok). :lol:

OdgovorObjavljeno: 13 feb 2006, 23:35
Napisal/-a romana
Res je, da je bolnišnica- pediatrična v Lj. v poraznem stanju. Kaj pa osebje? Meni se zdijo vsi zelo prijazni: sestre, zdravnice,vzgojitelji, ostalo osebje... Moj sin je že malo starejši, pa ni nikoli krize, ko mora na preiskave. Morda je za večje otroke lažje, pa vendar...

romana

OdgovorObjavljeno: 14 feb 2006, 08:28
Napisal/-a Jery
Ja, za osebje pa moram reči, da je res prijazno. Ko sva bile na prvem obisku moram reči, da imam z vsemi pozitivne izkušnje, tako sestre, zdravniki kot drugo osebje.

Občutek sem imela, da zelo malo otrok tam ostane, samo če je nujno, ostale pa sprejmejo za en dan, da naredijo raziskave, popoldan pa domov. Jaz sem vesela, da smo šle domov, saj ima moja pikica bolnišnic preko glave.