Stran 1 od 1

STESOLID

OdgovorObjavljeno: 18 jul 2009, 15:34
Napisal/-a mojca28
ALI MI LAHKO KDO RAZLOZI KAKI SO OBČUTKI NEKAJ UR PO DANEM STESOLIDU.....PRI NAPADU SMO MORALI RESITI ZADEVO Z STESOLIDOM.NEKAJ UR KASNEJESE JE HCI ZE NEKAKO POSTAVILA NA NOGE SE JE ZACELO KOT DA VIDI PRIVIDE DA JO NEKDO GRABI ZA ROKE,SE JE NEUKROTLJIVO DRLA SKRATKA GROZA.ZGLEDALO JE SKORAJ TAKO KOT BI SRECALA SMRT.DO TAKIH IZPADOV JE PRISLO 3, NATO JE BILO VSE OK KOT DA SE NEBI NIC DOGAJALO.......LP,MOJCA

OdgovorObjavljeno: 24 jul 2009, 11:55
Napisal/-a fkarmen
Živjo mojca28

Mislim, da je s Stesolidom tako kot z drugimi zdravili - pri nekaterih tako, pri drugih drugače- Lahko ti opišem kako je pri nas. Moja hči je stara 4 leta in težka 20 kg - uporablja Stesolid 2,5ml (ali 5 mg) - upam, da sem prav napisala (če ne, je pa ravno obratno - 2,5 mg ali 5 ml). Zdravnica mi je enkrat rekla, da naj bi po Stesolidu otrok itak zaspal. No, pri nas ni tako. hči je kakšno uro takšna, kot da bi bila malo "zadeta" - vse ji je nekako smešno, govor je drugače od običajnega, ob hoji je cela mehka in malo nestabilna. To je tudi vse. Po Stesolidu še nikoli ni zaspala niti se ni nikakor drugače čudno obnašala.

Jaz ti predlagam, da se v tvojem primeru posvetuješ z zdravnikom, saj se vsaj meni prividi zdijo kar nekako "nevarni".

Lp

karmen

Re: STESOLID

OdgovorObjavljeno: 18 dec 2011, 15:20
Napisal/-a stravs23
Moj sin je dobil inekcijo proti slabosti,bruhanju,naslednje jutro je bil tak,kot,da je pijan,bolela ga je glava,vrtelo se mu je,govoril je ,da se mu bo zmešalo. Mislim,da so epileptiki dosti bolj občutljivi na vsa zdravila vključno na Stesolid!

Re: STESOLID

OdgovorObjavljeno: 18 dec 2011, 21:46
Napisal/-a SONCE
živjo

tudi pri nas je bilo pri prekinitvi napada s stesolidom naravnost grozno:otrok je bil kot bi bil zadet, v rokah ni imel moči, glava mu je opletala, tako, da se je zadel še ob zid, kljub temu je hotel vstati, pa ni imel moči ne v rokah ne v nogah:z možem sva ga potem držala, da sva ga obdržala v postelji, potem tekom dopoldneva, nemočen, nestabilna hoja, slabost, bruhanje rumene sline, grdo.
Da ti otrok po stesolidu zaspi sem že slišala, samo pri nas je daleč od tega.

mirne noči in dneve želim vsem skupaj