Pozdravljni
lani marca sem imela operacijo glave. Odstranili so mi cisto. Po operaciji sem prejemala Keppro 2 x 500. Ker sem imela cca 3 tedne po operaciji epizode svetlikanja pred očmi in tunelkega vida so mi odmerek povečali na 2 x 750. Sedaj po več kot enem letu sem obiskala dr. Lorberja. EEG sicer ni bil normalen - toda ocenil je da verjetno zaradi rezane lobanje nikoli ne bo. Predlagal je da ukinimo Keppro, ker se ne kaže epilepsija. Povedala sem mu, da se mi je nekajkrat zgodilo:
- nenadni slab vid na obe očesi...nadaljevalo se je v tunelski vid, postopoma nisem več nič videla. cela čas sem bila prisotna, samo videla nisem. Po cca nekaj minutah je izvenelo.
- nenaden občutek kot da sem zelo nervozna, nato temnenje pred očmi, moje telo se je nekako malo treslo...toda tokrat nisem izgubila vida...samo občutila sem, da se mi vse temni...počutila sem se zelo slabo...sem se šla takoj uležat...in je bilo po cca 5 min bolje...
- nenadna slabost v želodcu, ki jo spremlja zelo slabo počutje...potem pa tisti občutek da bom padla skupaj...
Itd...vse to se mi je dogajalo, ko sem jemala še Keppro 2 x 750. Kljub temu meni, da je zdravilo potrebno dati stran, ker eeg ni bil tako slab in ker je verjetno tak zaradi operacije. Ni pa dosti komentiral teh epizod.
danes sem prvič zjutraj vzela 500mg...
Zanima me kaj menite...o tem zdravniku sem sicer slišala vse dobro...kaj pa vi menite?
Je to kar se mi je dogajalo nek mini napad? Glede na to da sem imela tablete?
Dr. Lorber je rekel, naj en teden jemljem po 500 x 2 / dan...potem en teden 250 x 2/dan...potem pa naj popolnoma ukinem...je to ok? Meni se zdi zelo na hitro....
Strah me je ujiniti tablete...priznam, ker me je glede na te epizode strah da se mi zgodi kaj hujšega...zelo hvaležna bom za vsako mnenje.
Hvala.