Zdravo
Pri 13 letih sem bila operirana zaradi hemangioma. 6 let sem bila "vodana s protiepileptiki (Tegretol, Topamax in nato LYRICO. Leta 2009 sem dozivela prvi grand mal napad. Doktorca mi je rekla, da tole je normalno po mozganski kapi. Predpisali so mi ponovno Lamictal. Ker sem dozivela ponovno napad (po dveh mesecih), mi je doktor predpisal se 75 mg lyrice, nato se dodatnih 75, saj sem imela napade v spanju. Za piko na i, mi je zbezala ponoci voda! Doktor mi je rekel, da tole ni mozno in mi vseeno ponovno zmanjsal lyrico na 75 mg! Eno leto sem imela mir. Sedaj dogajajo se mi cudni "stvari". Vec krat cez dan, me za npr. sekundo ali 2 doleti kot neka blaga aura, za sekundo se ne morem premakniti, kot da sem cela paralizirana in ce se mi je tole zgodilo med govorom, sem "izgubila" jezik, kot neki flesh-back (nisem mogla povedati cele besede), kot da sem imela tudi jezik paraliziran)! Ker tega nikoli se nisem dozivela, sem mislila, da je to nekaj nepomembnega. Preducirajsnjem in uceraj sem pa dozivela pravo auro! Sem ze hotela nekako se primiti partnerja (to sem storila pred grand mal napadi in rekla besedo "ojoj", tko da so vedeli, da bo napad), nato je aura koncala.
Ali je mozno, da sedaj dozivljam parcialne napade?
Opravicejem se za celi roman.
Hvala vsem za pomoc.
LEP DAN VSEM