živjo vsem,
novi sem tukaj. imam vprašanje, imam brata ki je epileptik, sedaj je star 37 let.
epileptik ima že od otroštva, začelo je takrat, ko je padel z drevesa in si udaril glavo na tla...
takrat je bil na počitnicah pri babici, mislila je da je z njim v redu in ni peljala v bolnico. po padcu se je začel epileptični napad.... dolga leta in še zdaj jemlje tableto, pa se sprašujem ali pomagajo sploh...
šele pred kratkim je bil na pregledu na mri... in na sliki nič ne kaže posebno.... po napadu se ne spomni, vendar mi smili zelo ko vidim kako trpi... sedaj živi z mamo ki je stara 63 let pa se sprašujem kaj bo naprej... moj brat je sicer živahen, redno hodi na ribolov, kar je njegova strast. jezi me, da ima čuden urnik napada, večkrat na mesec, pred 2 leti ni imel napadov celo leto... večkrat se je udaril kaj, imel modrice, hematoma, razbita ustnica, razbit nos... on je zame heroj, po napadih, naslednji dan normalno gre naprej in se ukvarja kar mu paše brez straha... mama stalno skrbi da ne bo imel napad nekje zunaj,... to me žuli stalno! upam da mi bo kdo pomagal razložiti kako je treba iti... hvala in lep večer vam želim!