Pozdravljeni!Kje naj začnem? Zgodba je dolga, že celih 11 let. Tako dolgo sem imela epileptične napade, ki smo jih zdravili z zdravili. Oktobra 2010 sem šla na operacijo v LJ, kjer so mi odstranili temporalno desno maligni gliom-tumor. Po operaciji sem se odlično počutila, po enem mesecu pa so se začeli napadi. Najprej sem dobila občutek napetosti, nato tresenje udov, vročino v mišicah, zalo težko sem dihala, ob napadu ležala in mižala.Pojavljali so se mi vsaki dan, apaurin pa jih je preprečil. Skoraj mesec dni sem bila v bolnici v MB, nato so me premestili v epi center v LJ, kjer sem bila na snemanju. Ugotovili so tudi, da imam depresijo, za katero se zdravim tudi sedaj. Zraven vsega tega pa imam še verjetno epi. napade, to še niso sigurni. Vse to je posledica operacije, ki sem se je tako veselila. Zanima me, če je še kdo , ki ima te psihogene neepileptične napade. Če je, javi se, da ne bom sama pri premagovanju te bolezni. Dr. Lorber mi je rekel, saj je še več takih, vendar je to zame slaba tolažba, še vedno se počutim sama in edina.
Pozdravček, Ivana