zdravljenje epilepsije z bioenergetikom ali bioresonanco

Za boljše življenje z Epilepsijo

zdravljenje epilepsije z bioenergetikom ali bioresonanco

OdgovorNapisal/-a pikica » 13 sep 2009, 16:03

Ali ima kdo kakšne izkušnje zdravljenja epilepsije z bioeenergetikom ali pa z bioresonanco?
pikica
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 24 avg 2009, 22:39

OdgovorNapisal/-a umetnik » 13 sep 2009, 21:58

negativne
umetnik
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 03 mar 2007, 13:42
Kraj: SLO

OdgovorNapisal/-a pikica » 14 sep 2009, 08:35

In kakšne so te negativne izkušnje?
pikica
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 24 avg 2009, 22:39

OdgovorNapisal/-a umetnik » 14 sep 2009, 21:36

metanje denarja skozi okno...
Moj prijatelj je pred letom hodil k nekom v Zagreb, plačeval visoke zneske, nazadnje pa se je vrnil k stari dobri medikamentni terapiji.

Še bolj nora zamisel je "homeopatija".
umetnik
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 03 mar 2007, 13:42
Kraj: SLO

moja izkušnja

OdgovorNapisal/-a Nives » 01 okt 2009, 17:17

Pred nekaj leti sem bila pri bioenergetiku priznanem tudi v tujini. Po dvodnetvni terapiji nisem čutila posebnosti, saj tudi napadov sicer nisem imela. Sem pa po dveh mesecih bila na snemanju EEG in moj nevrolog je bil navdušen nad izvidom, ki je takrat bil bp. Predlagal mi je opustitev terapije. Zadeva je potekala gladko, a ne več kot tri tedne, saj se mi je pojavil deja-vu občutek v spanju. (ponoči) Po pogovoru z nevrologom, sem se postopoma nazaj vrnila na staro terapijo in tako je še danes.
na kratko: ni pomoči.
Nives
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 30 sep 2009, 14:41

OdgovorNapisal/-a lameh » 14 nov 2009, 19:13

Ne vem, kako pogosto in koliko močni so vaši občutji deja-vu in ali imate tudi kakšno od oblik epilepsije. Sam občutek daje-vu v večini primerih mine sam od sebe. Deja-vu občutek je večkrat doživela tudi moja hči, med 16. in 18. letom starosti. Ker sem nekaj že vedel o tem pojavu (po pričevanju starih ljudi) nisva to nikoli omenjala zdravnikom. Vzroki za deja-vu so lahko različni in mi smo predpostavili, kje bi pri njej lahko bil vzrok (prenapetost in povečana utrujenost v času študija, hormonske spremembe in občasne mladostniške muhe - torej pomanjkanje kisika v možganske celice), tako nisva pričela z nobenim medikamentnim zdravljenjem. Danes je to 28 letno dekle, uspešna v svoji profesiji. Seveda, deja-vu se včasi povezuje tudi z epilepsijo (zgolj na predpostavkah ali v primerih kadar je že katera od oblik epilepsije potrjena) in se prične z antiepileptično terapijo. To pa lahko ima za posledico številne negativne učinke.
V tem pogledu nisem pristaš zdravljenja za vsako ceno, še posebej kadar se taka reč dogaja bolj poredko in brez škode po osebi ali okolici. V večini primerih, ko se odpravi vzrok, prenehajo tudi tovrstni pojavi (popularno imenovani napadi).
Daje-vu, kakor tudi vse njene sorodnice in nenazadnje tudi epi napadi, so (po mojem mišljenju in izkušnjah) le simptom, ki nam naznanja da je v možganih prišlo do nenormalnih sprememb povzročeno z nam znanim ali neznanim vzrokom ali anomalijo (razni tumorji ali druge poškodbe). Tako z antiepileptično terapijo večinoma blokiramo - lajšamo siptome, med tem ko sam vzrok ostane nedotaknjen ali neodkrit (zobobol pri kariesu - vzamemo protibolečinsko tableto, bolečina pojenja karijes pa ostane).

Tu je stran na internetu, na kateri je obrazložen pojem daje-vu

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

Morda boste z analizo dogodkov, načina življenja, predhodnih morebitnih bolezni, ... prišli do vzroka za vaše stanje in odprave le tega.

L.P.
Dragiša
lameh
 
Prispevkov: 105
Pridružen: 04 nov 2005, 00:48
Kraj: Celje


Vrni se na Diskusija o Epilepsiji

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron