Našemu društvu lahko pomagate z nakazilom na transakcijski račun ali nam nametite del dohodnine (obrazec najdete na koncu spletne strani). Vsak prispevek je dobrodošel in bo uporabljen izključno za normalno delovanje društva Liga, proti epilepsiji Slovenije.

 

IBAN SI56 6100 0001 0737 180

Račun je odprt pri (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

 

 

Donacije za pravne osebe

Donacija se ne obravnava kot davčno priznan odhodek, pač pa se pri donatorju (samostojnem podjetniku ali gospodarski družbi) donirana sredstva lahko upoštevajo kot davčna olajšava.  V ta namen društvo in donator skleneta pogodbeno razmerje, s katerim se donator zaveže društvu nakazati pomoč v denarju ali materialnih dobrinah. Po izdaji donatorske pogodbe se donatorju izstavi potrdilo o donaciji, s katerim se donatorju potrdi prejem.

 

 

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?