Na fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani v imenu Evropske agencije za zdravila izvajajo mednarodno raziskavo, s katero spremljajo, kako ženske v Evropski uniji uporabljajo določena zdravila. Gre za mednarodno raziskavo, v katero so vključeni raziskovalni centri osmih držav članic Evropske unije. V Sloveniji vodi raziskavo Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo. 

Raziskava se nanaša na uporabo zdravil, ki vsebujejo valproat (v Sloveniji so to Depakine in Depakine Chrono). Raziskovalci želijo izvedeti več o informacijah, ki  so jih ženske prejele o svojem zdravilu in kako so te vplivale na njihove odločitve. 

Po oceni raziskovalcev je potrebno deset minut vašega časa za odgovore. Informacije, ki jih boste navedli, bodo v pomoč Evropski agenciji za zdravila in bodo pripomogle k izboljšanju znanja o tem, kako bolje svetovati bolnicam o uporabi valproata.

Vprašalnik je dostopen na www.ffa.uni-lj.si/SF/PVAL.

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?