Starše otrok in mladostnikov, ki so v zadnjem letu na novo zboleli za epilepsijo in tudi vse ostale starše, ki se soočajo z epilepsijo vabimo na srečanje, ki bo v četrtek 28. novembra 2019 ob 17.00 uri v seminarju Klinike za pediatrijo UKC Maribor.

V goste smo povabili predsednico društva Liga proti epilepsiji otroško nevrologinjo dr. Natalijo Krajnc in klinično psihologinjo Ljubico Vrba. Ob pregledu filma z različnimi oblikami epileptičnih napadov pri otrocih in mladostnikih, bosta opozorili na nekatere pomembne značilnosti epilepsije. Starši boste lahko postavili vprašanja v zvezi z boleznijo pri vašem otroku in mladostniku.

Prosimo, če udeležbo potrdite najkasneje do 22. novembra 2019 na društveni mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; v primeru premajhnega števila prijav bo delavnica odpovedana.

Ker je delavnica v sodelovanju z Ligo organizirana prvič v mariborski regiji, jo še posebej priporočamo.

 Vljudno vabljeni!

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?