Objavljamo del vabila Zdravniške zbornice slovenije, več si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Tokrat bomo na Klubskem knjižnem večeru, ki bo 10. oktobra ob 18. uri v knjižnici zdravniške zbornice, gostili eno najbolj prepoznavnih slovenskih dramatičark in režiserko Simono Semenič, ki je za svoj bogat dramski opus doslej prejela kar tri Grumove nagrade.

Avtorica bo spregovorila o svojem prvencu Me slišiš?. Sama ga je opisala kot avtobiografijo v treh dramah. V njej je odkrito spregovorila o epilepsiji in vseh vidikih svojega življenja, ki jih je ta bolezen zaznamovala.

Poleg avtorice so na večer vabljeni še njeni gostje in sogovorniki, da osvetlijo različne vidike teme: prim. Igor M. Ravnik, dr. med., spec., dr. Andrej Gruden in nevropsihologinja Vali Glavič Tretnjak.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?