Kaj je epilepsija?


Vse kar morate vedeti o epilepsiji.

Kje se lahko zdravim?


Seznam lokacij in zdravnikov kjer se lahko zdravite proti epilepsiji.

Za starše


Vse kar morate vedeti o epilepsiji pri otrocih.

Strokovni sodelavci


Z našim društvom so tesno povezani tudi zdravniki in strokovni sodelavci

Odrasle osebe z epilepsijo in njihove svojce vabimo na predavanje, ki bo v ponedeljek, 07.12.2020 ob 17. uri s pomočjo spletne aplikacije Zoom. Zato prosimo za potrditev udeležbe po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Predavanje je namenjeno podajanju osnovnih informacij o epilepsijah in njihovih pojavnih oblikah. Predavali bosta nevrologinja in klinična psihologinja. V predavanju o bolezni in predstavitvi oblik epileptičnih napadov bosta opozorili na nekatere pomembne značilnosti epilepsije. Ob koncu boste lahko postavili vprašanja.

Vabljeni!

 

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?