Kaj je epilepsija?


Vse kar morate vedeti o epilepsiji.

Kje se lahko zdravim?


Seznam lokacij in zdravnikov kjer se lahko zdravite proti epilepsiji.

Za starše


Vse kar morate vedeti o epilepsiji pri otrocih.

Strokovni sodelavci


Z našim društvom so tesno povezani tudi zdravniki in strokovni sodelavci

Za področje MARIBORA Z OKOLICO in CELJE Z OKOLICO 

vabimo zainteresirane OSEBE Z EPILEPSIJO IN NJIHOVE SVOJCE, ki bi bili pripravljeni sodelovati v SKUPINI ZA SAMOPOMOČ, da se nam pridružijo na srečanju, ki bo zaradi epidemioloških razmer potekalo s pomočjo aplikacije Zoom.

Na srečanju bomo predstavili delovanje Društva Liga proti epilepsiji Slovenije, skupine za samopomoč in izvedli predavanje. 

Srečanje za zainteresirane s področja Maribora z okolico bo v torek, 01.12.2020 ob 17. uri, za področje Celja z okolico pa v torek, 08.12.2020 ob 17. uri. 

Zainteresirane prosimo da se prijavijo po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ob prijavi prosimo navedite kraj (Maribor ali Celje).

Vljudno vabljeni!

Nič vas ne stane če ste dobrodelni!

Namenite nam del del dohodnine.

Na podlagi Zakona o dohodnini je Vlada Republike Slovenije v letu 2007 sprejela Uredbo o namenitvi dela dohodnine za donacije. Ta vsem davčnim zavezancem omogoča, da lahko do 0,5 % odmerjene dohodnine namenijo nevladnim organizacijam, med katerimi je tudi Društvo LIGA.

Natisnite in izpolnite obrazec, ter nam ga pošlite na naslov društva.
Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije, Poljanska cesta 14, 1000 Ljubljana

 

 

 

 

  Natisni obrazec 
 

EPI telefon

(01) 432 93 93

Svetovalni telefon

Svetovalni telefon deluje vsak četrtek od 16. do 19. ure - pomoč in informacije glede psiholoških in socialnih težav v zvezi z epilepsijo, informacije o društvu Liga proti epilepsiji Slovenije.

 
 

Želite prejemati obvestila in novice društva LIGA?